Autoschade Markerink

Project Description

Projectomschrijving

Autoschade Markerink B.V. is als duurzame onderneming gecertificeerd namens Stichting Duurzaam Repareren.

Bij een normaal bedrijf levert een gemiddelde schadereparatie maar liefst 75kg aan CO2 uitstoot.

Alleen al met de schadereparaties in Nederland zijn hiermee ieder jaar 75.000.000 bomen gemoeid.

Door het gebruik van o.a. andere werkmethodes en biologisch afbreekbare producten word de natuur minder belast en werken we aan een groenere toekomst.

Omdat Autoschade Markerink B.V. graag wil mee helpen aan een groene wereld is gekeken naar duurzame oplossingen voor het pand. Aangezien goede verlichting een belangrijk onderdeel vormt bij het herstel van de schades ,was dit door de branduren prioriteit nummer één om dit te verduurzamen door LED. Samen met Dutch Light Projects is gekeken hoe dit zo efficiënt mogelijk kon. Aan de hand van deze bevindingen is er een stappenplan opgesteld en uitgevoerd.

Niet alleen de spuitcabines zijn voorzien van LED verlichting maar ook de hal en de kantoren. Kortom het hele pand. Alle verlichting voldoet nu aan de moderne eisen en een mooie bijkomstigheid is dat de energierekening lager uitvalt.

Project Details

  • Schadeherstel
  • 09-17-2016

Neem contact met ons op

Over DLP

Dutch Light Projects adviseert bedrijven en instellingen op het gebied van duurzame, energiezuinige en hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in grootschalige LED-projecten en helpen u met het bereiken van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Dutch Light Projects

  • Marketing 20a, 6921 RE Duiven
  • +31 85 732 68 78
  • info@dutchlightprojects.nl
Copyrights 2021 | Dutch Light Projects. All Rights Reserved.