Projecten

Livio

Zorg

BMW

Automotive

Aerofitt

Sport en welzijn

Delade

Industrie

Meander

Onderwijs

1234567

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wat klanten over ons zeggen

“ DLP heeft ervoor gezorgd dat onze verlichting is aangepast aan het dagritme van onze bewoners en daar zijn we enorm blij mee. Zo doen wij, mede dankzij de passende verlichting, er iedere dag weer alles aan om de beste kwaliteit van zorg te bieden. ”         

Paul Scholten

Facilitair directeur

Paul Scholten

“ Colubris Cleantech realiseert duurzame projecten in eigen huis en zo werkt het ook bij DLP. Door samen met DLP de zaken tussentijds bij te sturen, komen we steeds dichter bij het gewenste optimale resultaat. De samenwerking met DLP loopt perfect. ”

Gertie van den Hurk

Oprichter/ Eigenaar

Gertie van den Hurk

“ Met FeelGoodClub Aerofitt zijn we continu bezig met gezondheid, welzijn en het verbeteren van prestaties. Sfeer is dan belangrijk en daarbij is verlichting een element. DLP heeft ons daarmee geholpen en we zijn blij dat we de realisatie van het plan met hen hebben uitgevoerd. ”

Remge Vink

Eigenaar

Remge Vink

“ De samenwerking met DLP is ons uitstekend bevallen. Hun houding past precies bij onze bedrijfsfilosofie. Kwaliteit, service en een no-nonsense houding. ”

Gebroeders Markerink

Eigenaar

Gebroeders Markerink

Neem contact met ons op

Over DLP

Dutch Light Projects adviseert bedrijven en instellingen op het gebied van duurzame, energiezuinige en hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in grootschalige LED-projecten en helpen u met het bereiken van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Dutch Light Projects

  • Marketing 20a, 6921 RE Duiven
  • +31 85 732 68 78
  • info@dutchlightprojects.nl
Copyrights 2022 | Dutch Light Projects. All Rights Reserved.